Avtomotive.si - spletna trgovina z avtodeli
Čistilo EGR ventilov STP Diesel EGR Cleaner 300ml
Niste prepričani, če je izdelek primeren za vaše vozilo? Kontaktirajte nas ali nas pokličite na 051 353 090.

Čistilo EGR ventilov STP Diesel EGR Cleaner 300ml

Proizvajalec:STP
Model71300
EAN:5020144800484
Razpoložljivost:2 - 3 dni
Količina: 300 mL
Redna cena (z DDV): 8.97 €
Spletna cena: 8.07 €

Artikel: Čistilo EGR Ventilov za dieselske motorje
Proizvajalec: STP
Produkt: EGR Diesel Cleaner

STP čistilo za EGR ventile je narejeno iz močnih mešanic posebnih topil, ki hitro raztopijo usedline v sistemu dovoda zraka. Čistilo obnovi pretok zraka in pomaga sprostiti EGR ventil brez potrebe demontaže, hkrati pa izboljša zmogljivosti motorja. Sredstvo je primerno za čiščenje sesalnih kolektorjev, sesalnih ventilov, EGR ventilov, senzorjev pretoka zraka in sistema turbine pri dizelskih motorjih.

Navodila: 
1. Vžgite motor in pustite, da se segreje na delovno temperaturo.
2. Odstranite fleksibilno cev, ki se nahaja med turbopolnilnikom ali hladilnikom polnilnega zraka (intercooler) ter sesalnim kolektorjem. Motor naj še naprej deluje v prostem teku.
3. Pred uporabo pločevinko dobro pretresti. Pršite sredstvo za 2 sekundi v sesalne kolektorje, vendar NE PRŠITE NEPOSREDNO V INTERCOOLER.
4. Po vsakem pršenju počakajte, da se obrati motorja v prostem teku povrnejo v normalno stanje in da motor deluje stabilno.
5. V težjih primerih odstranite ohišje EGR ventila in razpršite sredstvo neposredno po enoti. Pustite delovati nekaj minut in ponovite dokler umazanija ni odstranjena. Obrišite z mehko čisto krpo.

OPOZORILO: Izogibajte se stiku sredstva z zunanjimi barvanimi površinami, okrasnimi elementi, naravno ali sintetično plastiko in gumijastimi deli. Če pride do stika, takoj izpirati z vodo.

 

Napiši mnenjeOpomba: HTML koda je onemogočena!

Slabo           Odlično