Avtomotive.si - spletna trgovina z avtodeli
Zavorni kolut DFT - Galfer (sport)
Niste prepričani, če je izdelek primeren za vaše vozilo? Kontaktirajte nas ali nas pokličite na 051 353 090.

Zavorni kolut DFT - Galfer (sport)

Proizvajalec:Galfer
ModelDFT
Razpoložljivost:2 - 3 dni
Kontaktirajte nas in poiskali Vam bomo cenovno najugodnejšo rešitev.

Artikel: Zavorni kolut (disk) pri kolutni (disk) zavori
Proizvajalec: Galfer
Model: DFT - Sport

Zavorni koluti s posebnimi usmerjenimi kanali, ki omogočajo čiščenje tornega materiala in preprečujejo vstop nečistoč v zavorni sistem. So toplotno obdelani v atmosferskem ozonu, kar zmanjša nevarnost ukrivljanja in skrajša čas utekanja koluta. Priporočljivi za vse oblike uporabe in zelo izboljšajo zmogljivosti za športno vožnjo. Učinkovitost kolutov DFT se še izboljša, če jih uporabljamo v kombinaciji s športnimi zavornimi oblogami Galfer. Kolut ima na vsaki strani osem kanalov, izdelanih pod kotom 70°, ki se odpirajo proti zunanjemu robu zavornega koluta, kar zagotavlja maksimalno odvajanje. Zavorni koluti imajo označeno smer vrtenja; z montažo v smeri naprej ali nazaj lahko voznik doseže agresivnejše ali nežnejše delovanje.

–    Zavorni koluti s posebnimi usmerjenimi kanali, ki omogočajo čiščenje tornega materiala in preprečujejo vstop nečistoč v zavorni sistem.

–    Kolut ima na vsaki strani osem kanalov, izdelanih pod kotom 70°, ki se odpirajo proti zunanjemu robu zavornega koluta, kar zagotavlja maksimalno odvajanje.

–    So toplotno obdelani v atmosferskem ozonu, kar zmanjša nevarnost ukrivljanja in skrajša čas utekanja koluta.

–    Zavorni koluti imajo označeno smer vrtenja; z montažo v smeri naprej ali nazaj lahko voznik doseže agresivnejše ali nežnejše delovanje.

–    Priporočljivi so za vse oblike uporabe, zelo izboljšajo zmogljivosti za športno vožnjo.

–    Učinkovitost kolutov DFT se še izboljša, če jih uporabljamo v kombinaciji z zavornimi oblogami Galfer iz športnega prodajnega izbora.

Za Vas smo pripravili pester izbor dobavljivih artiklov, kateri še niso vnešeni v naš spletni katalog. Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte na 051 353 090 ali nam pišite na info@avtomotive.si in poiskali bomo Vašemu vozilu ustreznega.

Napiši mnenjeOpomba: HTML koda je onemogočena!

Slabo           Odlično